Afspraak maken

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Afspraak maken

Afspraken

U kunt telefonisch of online een afspraak bij ons maken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur op 053-4305130. Mochten wij niet in staat zijn om de telefoon op te nemen, kunt u ook een boodschap inspreken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via info@bekkenfysiotherapietwente.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak online een afspraak

Bij verhindering vragen wij u om uiterlijk 24 uur voor de afspraak contact met ons op te nemen. Anders zijn wij genoodzaakt om de behandeling bij u in rekening te brengen.

U kunt bij ons komen met een verwijzing.

Een verwijzing voor bekkenfysiotherapie kan gegeven worden door de huisarts of specialist (o.a. uroloog, gynaecoloog, chirurg, maag-darm-lever-arts). U kunt echter ook zonder verwijzing bij ons terecht door gebruik te maken van de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).
Het is mogelijk om een diagnostisch consult aan te vragen; dit kan alleen door de verwijzer gedaan worden. Er wordt een uitgebreid onderzoek gedaan voor het geven van een volledige diagnose wat uw bekkenbodemfunctie betreft, al dan niet in relatie tot verdere problematiek. Hiervan wordt een verslag gemaakt.

De eerste afspraak

De eerste afspraak is een dubbele afspraak, wat gelijk staat aan twee behandelingen, en duurt 50 minuten tot een uur. Tijdens deze eerste afspraak vindt er een uitgebreide intake plaats. Hierin vragen wij u om uw persoonlijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat u een identiteitsbewijs mee neemt.
Wij gaan u vragen stellen over uw klacht. Ook krijgt u uitleg over het bekken, de bekkenbodem en de mogelijke relatie met uw klacht. Tijdens het eerste gesprek wordt ookhet vervolg bepaald, zoals onderzoeken en behandeldoelstellingen.

Wilt u een uitgebreide informatie van de intake klik dan hier.

Voorbereiding op de eerste afspraak

Indien u plasklachten heeft kunt u als voorbereiding alvast twee dagen een plasdagboek bijhouden.

Download plasdagboek

Indien u ontlastingsklachten heeft kunt u als voorbereiding alvast drie dagen een ontlastingsdagboek bijhouden.

Download ontlastingsdagboek

Behandeling op afspraak

Maandag      8.00 - 19.00 uur  
Dinsdag        8.00 - 18.00 uur
Woensdag    8.00 - 19.30 uur
Donderdag   8.00 - 18.00 uur
Vrijdag          8.00 - 18.00 uur
Behandeling op afspraak, openingstijden zijn bij benadering en/of in overleg met uw therapeut.

Vergeet u niet uw identiteitsbewijs mee te nemen?

Share our website